Skip to main content
NL
Pro League

Fantasy Pro League: play-offs!…

De laatste rechte lijn van de Jupiler Pro League is in zicht. De komende weken gaan de clubs uit de Champions’ Play-offs en de Europe Play-offs voluit voor de titel en de Europese tickets. Een eindstrijd die ook overwaait naar de Fantasy Pro League. Daarin wedijveren 9.500 managers voor prachtige beloningen.

Net als in het begin van het seizoen krijg je met de start van de play-offs volledig ‘carte blanche’ met jouw Fantasy Pro League-selectie. Er ligt opnieuw een kapitaalinjectie klaar van €100 miljoen om 15 spelers uit de Champions’- en Europe Play-offs aan te trekken.

Iedereen moet terug de transfermarkt op dus. Met een twist weliswaar! Op basis van hun prestaties in de reguliere competitie zijn de transferwaardes van heel wat spelers gewijzigd. Benieuwd welke spelers duurder of juist goedkoper zijn geworden? Check de aanpassingen hier.

Speeldag 1 van de Fantasy Play-offs start op zaterdag 23 april om 20:45. De punten die je de komende 6 speeldagen van de play-offs zal verdienen, worden toegevoegd aan je totale puntenaantal. Op 22 mei weten we dan wie zich tot de allereerste Fantasy-winnaar uit de geschiedenis van de Pro League kroont.

Mensen die tot nu nog geen Fantasy XI hadden geregistreerd krijgen een buitenkansje. De Pro League lauwert eind mei ook de deelnemer die enkel tijdens de play-offs het meeste punten scoorde. Hij/zij wordt uitgenodigd op de Pro League awards van maandag 23 mei!

Ga hier aan de slag!