NL
Croky Cup

Voorbeschouwing kwartfinales: wie plaatst zich voor de halve finales?

De spanning stijgt de in de Croky Cup. Slechts acht teams blijven over in deze razend spannende race naar de finale. Wie houdt het hoofd koel en grijpt een ticket voor de halve finales?

KAA Gent en Club Brugge beten dinsdagavond de spits af met een heuse Slag om Vlaanderen. Via Sporza en RTL was te volgen hoe Club met het kleinste verschil (0-1) een plekje in de halve finales veroverde.

Aan ‘t zeetje staat KV Oostende tegenover RWDM. De Kustboys lieten in de achtste finales KRC Genk kopje onder gaan na verlengingen. Zorgt KVO opnieuw voor een verrassing of verzekeren de Molenbekenaars zich van een plek in de halve finales? 

Woensdagavond stonden ook OH Leuven - Royal Antwerp FC en R. Union Saint-Gilloise - RSC Anderlecht op de agenda. Door het felle winterweer besliste de kalendermanager echter om de twee duels uit te stellen naar volgende week.

In Leuven gaat de bal op woensdag 24 januari 2024 om 20u30 aan het rollen (uitgezonden op VTM). De Brusselse derby wordt een dag later op hetzelfde uur afgewerkt (uitgezonden op VTM en RTL).

Als gevolg van dit uitstel, worden de heenwedstrijden van de halve finale niet op 24 en 25 januari gespeeld, maar wel op 6, 7 of 8 februari. Over de exacte speelmomenten communiceren we later zodra de halvefinalisten bekend zijn.