Lommel SK

Lommel SK

Soevereinstadion

Laatste nieuws

Onderuit na doelpuntenfestival

Maandavond zorgden onze jongens samen met Seraing voor een spectaculaire voetbalavond. De kijkers konden genieten van heel wat doelpunten en kansen aan weerszijden. De bezoekers toonden zich efficiënter en namen de drie punten mee naar huis.

Wist je datjes KVV Zelzate

Morgen staat voor onze jongens de eerste wedstrijd van de Croky Cup op het programma. In eigen huis spelen we gastheer voor KVV Zelzate.

Knappe doelpunten zorgen vppr verdiende overwinning.

De bezoekers uit Lier kwamen nog voor het verstrijken van het openingskwartier op voorsprong. Kolbeinnn Thordarson scoorde na een knap uitgespeelde aanval voor de rust de gelijkmaker. Robin Henkens zette met en heerlijke assist Arno Verschueren op weg naar het winnende doelpunt.

Liam Manning weer op de bank!

Lommel SK is blij te kunnen aankondigen dat onze coach Liam Manning, na hersteld te zijn van COVID-19, weer zijn opwachting zal maken op de bank in de wedstrijd tegen Lierse K.

Wist je datjes LIerse Kempenzonen!

Zondagavong krijgen we in het Soevereinstadion Lierse Kempenzonen op bezoek. Op eigen terrein willen onze jongens de prestatie van afgelopen maandag doortrekken en ook graag belonen met drie punten.

Strijdend Lommel neemt punt mee na knappe prestatie!

Ondanks dat er geen optimale voorbereiding aan vooraf ging, zette Lommel een knappe prestatie neer in 't Kuipje. Onze jongens hadden het beste van het spel en ook de betere kansen. Echter ontbrak het tikkeltje scherpte in de waarheidszone en werden we ook niet geholpen met een onterecht afgekeurd doelpunt.

Regulier klassement

Ploeg
M
D+
Ptn
6
0
0
0
Bekijk meer

Speeldag 2

Royal Excel Mouscron
Royal Excel Mouscron
Lommel SK
Lommel SK

Speeldag 1

Lommel SK
Lommel SK
Waasland-Beveren
Waasland-Beveren
Bekijk meer

Gerelateerde video's

  • Konami
  • Bwin
  • Eleven Sports
  • Panini
  • OSM
  • Toro