Nabeschouwing Proximus ePro League: speeldag 5

Deze week werd de 5e speeldag van de Proximus ePro League afgewerkt. Er vielen heel wat doelpunten en enkele verassende resultaten op te merken!

Deze week werd de 5e speeldag van de Proximus ePro League afgewerkt. Er vielen heel wat doelpunten en enkele verassende resultaten op te merken! 

Jonas De Corte (OH Leuven) en Gilles Bernard (KRC Genk) openden de speeldag. Beide e-players maakten er een spannend duel van. Uiteindelijk kon Gilles in het slot van de wedstrijd de partij naar zich toe trekken. Via een doelpunt van Danjuma sleepte hij een nipte 1-2 zege in de wacht. 

Nadien stond met KV Kortrijk - Club Brugge een West-Vlaams duel op de planning. Het vizier van beide e-players stond op scherp met een doelpuntenrijke wedstrijd als resultaat. Manse Bogaerts (KV Kortrijk) kwam al vroeg op voorsprong, maar Rudi Ekman (Club Brugge) vocht sterk terug en pakte met een 2-4 overwinning zijn derde zege van het seizoen. 

Ook voor de andere West-Vlaamse partij moesten de fans hun telraam raadplegen. Bryan Moeyaert, de e-player van KV Oostende, won op spectaculaire wijze van Jason Logghe (Cercle Brugge) met 3-4. In het treffen tussen K. Beerschot V.A. en SV Zulte Waregem vielen opnieuw 7 doelpunten. Renzo Oemrawsingh van Essevee was een maatje te groot voor Rune Gaudaen en won met 2-5.

Verder behaalde Quinten Vande Wattyne (Standard de Liège) een comfortabele 4-0 overwinning op Miran Salim (KV Mechelen). Keanu Newa van KAA Gent en Alexander Zimet van Royal Antwerp FC sloten de speeldag af. Beide e-players konden geen afstand van elkaar nemen met een doelpuntenloos gelijkspel tot gevolg.  

Bekijk hieronder alle wedstrijden van de 5e speeldag!  

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten