Partners

De Pro League bedankt haar partners:

Het populairste bier van België steunt ook de populairste sport van België: voetbal! Daarom is Jupiler al meer dan 20 jaar de trotse sponsor van de Jupiler Pro League, de hoogste voetbalklasse van België.
Want ook in het voetbal vind je de waarden terug die in elk flesje Jupiler verscholen liggen: toewijding, perfectie, teamgeest en gezelligheid.
Supporters weten waarom!

Unibet en de Pro League willen de beleving van het Belgische voetbal nog verder gaan versterken. Voetbal is namelijk een belangrijke factor in de strategie van de lange termijn ontwikkeling van Unibet. Pro League zag dan weer een ideale partner in Unibet omdat een wedstrijd waarop je gewed hebt, dubbel zo spannend wordt. De gigantische stroom aan informatie die de bookmakers met de fans kunnen delen maakt dat supporters heel goed ingelicht een wedstrijd kunnen bekijken. En op die manier ook harder gaan meeleven met de spelers op het veld.
"Wij zijn niet toevallig nummer 1... Het grootste vastgoednetwerk van België verbindt zich aan de meest populaire sport van ons land. Meer dan 180 vastgoedkantoren en 900 onafhankelijke medewerkers staan in België iedere dag ten dienste van een zeer verwachtingsvol cliënteel en begeleiden jaarlijks meer dan 12 000 families bij één van de belangrijkste stappen in hun leven. CENTURY 21 heeft besloten om in het kader van haar eigen sterktes, de meest creatieve en beslissende speler te belonen, de speler die de meeste assists heeft uitgevoerd (de laatste en beslissende pas naar de spits). Deze speler zal de 'Century 21 Pro Assist' ontvangen."
Voor Panini begon alles bij het voetbal. Sinds 1961 - het jaar waarin de eerste verzameling, 'la raccolta dei Calciatori', verscheen - is dit dan ook het paradepaardje van deze wereldberoemde producent van verzamelstickers.
Panini is de oudste partner van de Pro League en weet voetbalfans elk jaar opnieuw te bekoren!
EA Sports is de exclusieve, officiële houder van de Pro League-licentie voor voetbalgames. Dankzij de rechten op alle officiële ploegen, spelers en stadions zorgt EA Sports voor een unieke en authentieke voetbalervaring waar anderen onmogelijk aan kunnen tippen.
Het merk TORO, de specialist op het vlak van grasmaaiers, sproeisystemen en andere materialen voor het onderhoud van grasvelden en tuinen, steunt de clubs bij de investeringen in de kwaliteit van hun terreinen. Dit doet het door zich te verbinden aan het klassement van de greenkeepers van de clubs van de Jupiler Pro League en de Proximus League.

Wordt uw bedrijf graag partner van de Pro League? Contacteer ons dan vrijblijvend op het nummer 02/477.12.29 of mail naar info@proleague.be.