50ste jubileumeditie van Panini voorgesteld

© Photo News

22.11.2019 - Deze middag stelden de Pro League en Panini het nieuwste stickerboek voor. Dit seizoen kunnen de verzamelaars op zoek naar maar liefst 572 stickers met foto's van de spelers uit de Jupiler Pro League, Proximus League en voor het eerst ook met speelsters uit de Super League.

De CEO van de Pro League, Pierre François, is heel trots op deze editie. "Dit album is een manifest voor de sterkte van het Belgische profvoetbal. Jonge spelers worden hier opgeleid tot sterkhouders in het internationale voetbal. Wij zullen ons blijven inzetten voor het creëren van de sportieve en maatschappelijke meerwaarde van ons profvoetbal."

Wat heeft deze 50ste editie nog voor u in petto?

Raoul Lambert, Robbie Rensenbrink, Eric Gerets. Het zijn maar enkele van de vele topvoetballers die speelden in onze competitie. Panini heeft voor deze jubileumeditie deze sterren gebundeld in een leuke verzameling. Heel wat huidige Rode Duivels zetten hun eerste stappen in onze vaderlandse competitie. Zestien extra stickers zorgen zo voor de perfecte opwarming richting EURO 2020.