Aftrap G-voetbalseizoen op 5 september

Op zondag 5 september wordt het nieuwe G-voetbalseizoen afgetrapt. De Football Kick-Off (FKO), het grootste nationale G-voetbalevenement van België, vindt dit jaar plaats op de terreinen van het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker in Mechelen en luidt traditioneel de aftrap van het G-voetbalseizoen in.

De Football Kick-Off (FKO) is een organisatie van de Pro League, de KBVB, Voetbal Vlaanderen en ACFF, in samenwerking met KV Mechelen, Racing Mechelen, Foundation Mechelen en de Stad Mechelen. Tijdens de Football-Kick Off wordt een groot tornooi georganiseerd voor kinderen en volwassenen met een beperking. Er kan niet alleen gevoetbald worden op deze dag, ook zijn er tal van leuke randanimaties en muziek voorzien zodat jong en oud zich kunnen amuseren.

De Pro League streeft naar een toegankelijk en inclusief voetbalklimaat, met als ambitie om samen met de clubs, supportersclubs, relevante overheden en expertorganisaties zoals CAFE en Inter het voetbal en alle voorzieningen in onze stadions voor iedereen toegankelijk te maken.

Inschrijven voor de Football Kick-Off kan via deze link: https://www.rbfa.be/nl/inschrijvingsformulier-football-kick-2021