Betway verstrerkt zijn positie in België met Croky Cup

© Photo News

Betway heeft zijn contract als sponsor van de Croky Cup met drie seizoenen verlengd.

Het waren Zulte Waregem (2017) en Standard de Liège (2018) die de beker de lucht in mochten tillen tijdens de twee openingsjaren van Betway als sponsor. De toonaangevende online bookmaker zal nu de officiële betting partner van het toernooi blijven tot en met 2020/2021.

Anthony Werkman van Betway: "We zijn zeer tevreden over de resultaten van de Croky Cup-sponsoring van de voorbije twee jaar en we zijn verheugd dat we de volgende drie seizoenen sponsor blijven.

"Nu we door onze twee jaar sponsoring Betway hebben geïntroduceerd bij de voetbalsupporters in België, hopen we dat deze drie extra jaren als officiële betting partner van het toernooi tot meer naamsbekendheid en zichtbaarheid in België zullen leiden".

Pierre François, CEO van de Pro League voegt hieraan toe: "De Pro League, bevoegd voor de marketing van de Beker van België, vond in Betway een betrouwbare betting partner. We zijn dan ook blij dat we elkaar vonden in de verlenging van ons partnerschap. De Croky Cup wordt gekenmerkt door de confrontaties tussen professionele clubs en amateurclubs en vindt zijn charme in onverwachte resultaten en underdog-verhalen. We kijken er naar uit om dit verhaal verder uit te bouwen met Betway".