De Pro League neemt deel aan de #Morethanfootball actieweken (15.09.2020 – 11.10.2020)

De Pro League is een actief lid van European Football for Development Network (EFDN). Dit is een netwerk voor professionele voetbalclubs, leagues en federaties waarin voetbal dient als een versterkende factor voor maatschappelijke ontwikkeling.

De Pro League moedigt haar clubs aan om tijdens de #Morethanfootball actieweken van EFDN  sociale content te publiceren en te verspreiden, onder het #Morethanfootball-label. De actieweken zijn de ideale manier om talrijke Football & Community projecten te tonen aan een breed publiek, op verschillende manieren. Football & Community kan worden gepromoot tijdens thuiswedstrijden, via sociale media-kanalen, reclameborden in het stadion en banners op de website.

Deze Europees gedragen actie biedt een platform om fans en belanghebbenden te informeren en te betrekken bij de Football & Community werking en hen bewust te maken van de maatschappelijke rol die een voetbalclub speelt. 

Clubs, leagues en/of federaties kunnen zich via volgende link registreren bij #Morethanfootball: https://www.morethanfootball.eu/join-the-team/

Gerelateerde artikels