De Proximus ePro League is terug!

Voor het derde seizoen op rij organiseert de Pro League een online FIFA-kampioenschap waarin onze Jupiler Pro League clubs strijden om de felbegeerde titel van de Proximus ePro League.

Na 2 succesvolle seizoenen gaat op woensdag 16 december het derde seizoen van de Proximus ePro League van start. Samen met onze Jupiler Pro League clubs gaan we op zoek naar een opvolger van de huidige kampioen Matthias "Matthax" Rousselet van Sporting Charleroi.

De Proximus ePro League volgt de het programma van de terugronde van de Jupiler Pro League. Nieuw dit seizoen is dat wedstrijden elke woensdagmiddag wordt afgewerkt door de e-players en LIVE worden uitgezonden in een e-sports magazine op ELEVEN Pro League 1.

Na 17 speeldagen sluiten we de reguliere competitie af. De 8 beste e-players kwalificeren zich voor het “final event” en maken onderling uit welke e-player zich kampioen van de Proximus ePro League mag noemen.

Cercle Brugge en Sporting Charleroi trappen de eerste Proximus ePro League wedstrijd van het seizoen 2020-2021 op gang. Mis niets van de Proximus ePro League en volg alle wedstrijden LIVE op woensdagmiddag vanaf 13u30 op ELEVEN Pro League 1.

Gerelateerde artikels