First Touch Games nieuwe partner Pro League

De Pro League kondigt vandaag een samenwerking met game-ontwikkelaar First Touch Games aan bij de wereldwijde release van hun mobiele voetbalgame Score! Hero 2, het vervolg op de originele hit: Score! Hero. Het originele spel is al meer dan 5 jaar een vaste waarde op de mobiele gamesmarkt, met meer dan 300 miljoen downloads over de hele wereld en miljoenen die het spel nog steeds elke dag spelen.

Score! Hero 2 bouwt voort op het origineel met een groot aantal verbeteringen, waarvoor licenties met de allerbeste competities in Europa zijn afgesloten.  De samenwerking met de Pro League, die alle teams in de Jupiler Pro League ‘20/’21 en de daaropvolgende twee seizoenen omvat, is een van de belangrijkste pijlers van het nieuwe spel. Naast de Jupiler Pro League zullen ook de teams uit de Spaanse LaLiga, de Duitse Bundesliga en de Nederlandse Eredivisie te vinden zijn in het spel.

Charles Chapman, CEO van FTG, bevestigt: "We zijn verheugd om samen te werken met de Pro League voor de lancering van Score! Hero 2.  De Jupiler Pro League is een van de meest gerespecteerde voetbalcompetities ter wereld, met spelers van hoog niveau en kwalitatieve teams.  Het zijn deze kenmerken die we willen overbrengen op Score! Hero, om het succes ervan voor vele jaren te bestendigen.”

De achttien teams uit de Jupiler Pro League zullen in Score! Hero 2 terug te vinden zijn met hun officiële namen en logo’s, maar als speler trek je ook het officiële shirt van een Jupiler Pro League-club aan.

Leander Monbaliu, Chief Business Officer van de Pro League, legt uit: “De integratie van de Jupiler Pro League in diverse fantasy games helpt ons om wereldwijd nieuwe fans te bereiken én om de interactie met bestaande fans te verhogen, ook rond wedstrijddagen. Met Score! Hero 2 voegen we een tof en kwalitatief spel toe aan onze gaming catalogus. Een absolute aanrader.”

In het spel, kan je je langs vele uitdagende levels opwerpen tot een echte topvoetballer. Met splijtende passes en prachtige vrije trappen help je jouw club het hoogste niveau te bereiken.

Je kan het spel downloaden in de App Store en in Google Play

De integratie van de Jupiler Pro League in diverse fantasy games helpt ons om wereldwijd nieuwe fans te bereiken én om de interactie met bestaande fans te verhogen, ook rond wedstrijddagen. Leander Monbaliu, Chief Business Officer van de Pro League