Galatoernooi Belgian Homeless Cup op Belgian Football Center

© Photo News

Voor de Belgian Homeless Cup, de Pro League en de KBVB staat niemand buitenspel. Geloof net als ons in de kracht van voetbal en de kracht van mensen en steun de Belgian Homeless Cup door met jouw bedrijf deel te nemen aan ons Galatoernooi op vrijdag 24 mei 2019 op het Belgian Football Center.

Stel een team samen van acht spelers en beleef het beste van twee werelden: de sportieve adrenaline van de Rode Duivels en de menselijke warmte van de Belgian Homeless Devils. Jullie voetballen op hetzelfde kunstgras waar ook Eden Hazard en Kevin De Bruyne op trainen. Bovendien komt ook bondscoach Roberto Martinez eens langs om talent te scouten en met de teams op de foto te gaan.

Om jouw bedrijf in te schrijven, mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op 0493 63 57 52. Voor vragen of opmerkingen kun je steeds terecht bij Bert Ballegeer, coördinator van de Belgian Homeless Cup.

De deelname met een team van acht deelnemers kost 5000 euro (excl. BTW).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten

Gerelateerde artikels