Greenkeepers Antwerp FC naar Real Madrid

© (c) Nico Vereecken / PhotoNews

Voor het tweede seizoen op rij mochten we de TORO Greenkeeper award uitreiken. Elke week krijgen de Belgische speelvelden een quotering van de Match Delegate, de verantwoordelijke van de TV-productie, de trainer en de kapitein van het bezoekende team.

De greenkeepers van de Great Old haalden een indrukwekkende score van 59,11 op 60 Daarmee behaalden Tim, Pieter en Kris van Antwerp FC de eerste plaats. Kersvers landskampioen KRC Genk en OH Leuven vervolledigen de top 3.

Deze unieke prestatie vraagt om een uitzonderlijke beloning. De greenkeepers van Antwerp worden door TORO uitgenodigd om een studiebezoek te brengen aan het Real Madrid City Training Facility en om een wedstrijd bij te wonen in Estadio Santiago Bernabeu. Na de wedstrijd krijgen ze een krijgen ze een rondleiding door Paul Burgess (Director of Grounds and Environment Real Madrid FC, TOP turf influencer of the year 2019).

TOP 3 - TORO Greenkeeper Award:

- Antwerp FC: 59,11 / 60
- KRC Genk: 58,67 / 60
- OH Leuven: 58,59 / 60

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten

Gerelateerde artikels