Het G-voetbalseizoen wordt op gang getrapt!

De fysieke versie van de Football Kick-Off, het grootste G-voetbalevenement van ons land, werd gezien de huidige COVID-19 maatregelen uitgesteld.

De Pro League organiseert samen met partners KBVB, Voetbal Vlaanderen en ACFF dit jaar een virtuele editie op 5 en 6 september, zodat iedereen toch kan genieten van een veilige aftrap van het nieuwe G-voetbal seizoen.  Vind hieronder meer info over de allereerste “Virtual Football Kick-Off!”


Football Kick-Off pakket

Ingeschreven G-clubs ontvangen een officieel FOOTBALL KICK OFF PAKKET met video’s, trainingen opgesteld door Special Devils & Flames coaches en een leuk aandenken. Samen met de G-ploegen kunnen de clubs, veilig in hun eigen bubbel, de trainingen volgen, plezier beleven en G-voetbal in de kijker zetten.


Prijzen

Clubs die zich inschreven voor de Virtual Football Kick-Off en die video’s en foto’s met ons delen maken kans op een leuke prijs. Van een training met een Special Devils/Flames coach op de club tot verschillende ploegpakketten. De winnaars worden in de week van 7 september op de hoogte gebracht.

Hoe deel ik mijn Virtual FKO-beelden?

Foto’s en video’s deelt men op de eigen sociale media. Gebruik hierbij zeker en vast de #VirtualFKO2020 (en #daarisem). Door de hashtag(s) te gebruiken en @proleague,  @footballkickoff, @voetbalvlaanderen en @royalbelgianfa te taggen kunnen de berichten, foto’s en video’s worden opgepikt.  


Veiligheid

We vragen uiteraard om rekening te houden met de geldende COVID-19 maatregelen en veiligheidsvoorschriften bij het organiseren van de Virtual FKO. De KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF & Pro League wensen de G-voetballers veel succes met de Virtual FKO.

Schrijf je club voor 24 augustus in via onderstaande inschrijvingslink:

https://www.rbfa.be/nl/nieuws/eerste-virtual-football-kick-2020