Jupiler Pro League app krijgt notificaties en Fantasy-integratie

De Jupiler Pro League app heeft een update gekregen met leuke én handige features die beantwoorden aan de verwachtingen van de fans. Zo krijg je sinds kort wedstrijdnotificaties die je naar eigen voorkeur kan instellen. Daarnaast manage je voortaan ook altijd en overal je eigen team via je smartphone, door de integratie van de Fantasy Pro League in onze gratis applicatie.

Onze Jupiler Pro League app overtuigde sinds de lancering op 1 oktober 70.000 voetbalfans, die er in de eerste plaats de kalender, uitslagen, klassementen en een heleboel sportieve data van clubs en spelers terugvinden. We voegden een uitgebreide videozone met alle hoogtepunten toe en supporters konden via de app op de officiële Jupiler Man of the Match stemmen! Een onmisbare tool dus voor al wie van Belgisch voetbal houdt.

All things Jupiler Pro League 

Op basis van jullie feedback ontwikkelden we de applicatie verder om er de centrale hub voor de Jupiler Pro League van te maken. De live match feed breidde uit met extra data en facts, zodat je nooit nog een gebeurtenis of actie moet missen. Daarnaast voegden we push notificaties toe, die je op de hoogte houden van het reilen en zeilen van jouw favoriete ploeg. Vergeet ze zeker niet aan te zetten ;-). 

Die push notificaties kan je vanaf vandaag ook instellen naar eigen smaak. Wil je enkel weten wanneer er een goal valt, maar gele kaarten of opstellingen eruit filteren? Dat kan! Jij kan jouw push notificaties nu helemaal personaliseren! Ga naar Meer > Instellingen > Meldingen en organiseer de Jupiler Pro League app zoals je zelf wenst. 

Manage jouw eigen team

Ook voor Fantasy-coaches is er goed nieuws, want voortaan speel je de Fantasy Pro League nu rechtstreeks in de Jupiler Pro League app. Via de smartphone spendeer je jouw budget aan spelers, stel je elk weekend de beste 11 op en neem je het in een eigen minicompetitie op tegen vrienden, familie en collega's voor mooie prijzen! Dankzij het complete datacenter van de Jupiler Pro League app maak jij de beste keuzes en heb je een streepje voor op de concurrentie.

Vergeet dus zeker niet de Jupiler Pro League app te updaten om van deze nieuwe features te genieten. Heb jij de Jupiler Pro League app nog niet gedownload?! Ga dan als de bliksem naar de App Store of zoek hem via Google Play Store en mis geen moment meer van jouw favoriete voetbalcompetitie.