Kerstactie halverwege - Jelle Vossen leidt voor Ruslan Malinovskyi

© (c) Peter De Voecht / PhotoNews

23.12.2018 - De Kerstactie van de Pro League ten voordele van de Belgian Homeless Cup, die maandagnacht startte, is nu halverwege. Het populairste shirt tot nog toe behoort aan Jelle Vossen, gevolgd door Ruslan Malinovsky. Bij de specials zijn het collega?s Peter Vandenbempt en Filip Joos die duidelijk in de smaak vallen.

Halverwege de veiling van de shirts van de spelers uit de Jupiler Pro League en Proximus League zijn het dezelfde ploegen die de stand in de Jupiler Pro League aanvoeren die ook de populairste shirts leveren. KRC Genk en Club Brugge domineren de top 10. In de pop poll leidt Jelle Vossen, voor Ruslan Malinovskyi en Sander Berge.

Vadis Odjidja is de enige speler in de top tien die niet het shirt van KRC Genk of Club Brugge draagt. De volgende speler van een ander team is Killian Hazard. Rob Schoofs is de populairste speler uit de Proximus League, gevolgd door zijn ploegsmaats Gustav Engvall en Igor De Camargo.

Bij de specials zijn het Peter Vandenbempt (Sporza) en Filip Joos (Play Sports) die voor de koppositie strijden. Ook het VIP-arrangement voor het Gala van de Gouden Schoen (geschonken door Het Laatste Nieuws), het VIP-arrangement voor een wedstrijd van PSG (geschonken door Unibet), de aftrap van Standard de Liège - RSC Anderlecht (geschonken voor VOO) vallen in de smaak van de fans.

Na vijf dagen haalde de veiling reeds iets meer dan 45.000 euro op voor de Belgian Homeless Cup, een organisatie die via voetbal dak- en thuislozen tracht te reïntegreren in de samenleving. Bieden op het favoriete shirt van je speler uit de Jupiler Pro League en Proximus League en de unieke specials kan nog tot donderdag 27 december, 23 uur, via deze link!

De tien meest populaire shirts na vijf dagen veiling zijn de volgende:

Club Brugge Jelle Vossen
KRC Genk Ruslan Malinovskyi 
KRC Genk Sander Berge
Club Brugge Ruud Vormer
KRC Genk Ally Samatta
KRC Genk Joakim Maehle
KAA Gent Vadis Odjidja
Club Brugge Hans Vanaken
Club Brugge Marvelous Nakamba

Gerelateerde artikels