Kerstactie rondt nu al de kaap van 70.000 euro

© Photo News

Vandaag en morgen dragen alle spelers uit de Jupiler Pro League het logo van de Belgian Homeless Cup op de borst. Tot donderdag 23u kan er geboden worden op deze gesigneerde shirts en unieke items. De populairste shirts op dit ogenblik zijn van Jelle Vossen en Hans Vanaken, die beiden reeds boven de 1000 euro gingen. Nog voor de start van de eerste wedstrijd van het Kerstvoetbal wordt de kaap van 70.000 euro gerond.

Ook dit jaar kan u voor de Kerstactie weer bieden op enkele shirts die nu al echte collector's items zijn. Zo is er het shirt van Pro Assist koning en misschien wel Gouden Schoen 2019 Hans Vanaken, dat nu al de grens van de 1000 euro voorbij is. Ook de Gouden Stier van Ally Samatta van competitieleider KRC Genk lijkt een gegeerd hebbeding.

Je kan ook bieden op één van de shirts van de talenten uit onze competitie die misschien wel aan de start van een internationale carrière staan, zoals Francis Amuzu en Alexis Saelemaekers, Ruslan Malinovskyi, Wesley, Emmanuel Dennis, Zinho Vanheusden of Sander Berge.

Of op het shirt van Rode Duivels Brandon Mechele en Leandro Trossard. Die laatste droeg in 2015, als speler van OHL, al eens het populairste shirt. Toen bood een fan 1680 euro op het truitje van de spits.

En last but not least kan je je kans gaan voor één van de shirts van de gevestigde waarden met een rijk gevulde carrière zoals Vadis Odjidja, Olivier Deschacht, Thomas Buffel, Jelle Van Damme, Javier Ochoa of Killian Overmeire.

Je kan ook nog steeds bieden op de specials; unieke belevenissen en objecten door onze partners geschonken! Steun samen met de Pro League en haar clubs de Belgian Homeless Cup. Surf naar deze pagina en bied tot 27 december 23u op het shirt van je favoriete speler.

Gerelateerde artikels