Kerstactie sluit af op nieuw recordbedrag

De Kerstactie van de Pro League liep gisterenavond af. De veiling sloot alweer af op een nieuw recordbedrag en levert 145.000 euro op ten voordele van Younited Belgium. Absoluut topstuk is het shirt van Charles De Ketelaere, dat voor 4100 euro van eigenaar wisselt. Meest gegeerde special is de wedstrijd in het spoor van commentator Peter Vandenbempt.

De traditionele veiling van alle shirts uit de Jupiler Pro League en 1B Pro League en verschillende bijzondere specials ten voordele van Younited Belgium, sociale partner van de Pro League, zorgde alweer voor een bijzonder mooie eindbalans. “We zijn heel erg blij met dit eindejaarsgeschenk voor de voetballers van Younited Belgium. In een bijzonder moeilijk jaar toonde de voetbalfan zijn hart voor onze sociale partner.”, aldus Bert Ballegeer, coördinator van Younited Belgium.

“Younited kan dankzij de solidariteit van onze fans en onze partners zijn werking nog verstevigen, onze sport kan zo opnieuw een thuis vormen voor zij die het even moeilijker hebben. Dat is de mooiste conclusie die we kunnen maken op de laatste dag van dit vreemde jaar. Wij willen dan ook onze fans en alle clubs en partners en medewerkers van harte bedanken!”, aldus Pierre François, CEO van de Pro League.

Younited kan dankzij de solidariteit van onze fans en onze partners zijn werking nog verstevigen, onze sport kan zo opnieuw een thuis vormen voor zij die het even moeilijker hebben.Pierre François, CEO van de Pro League

Top 10 meest gegeerde shirts:

Charles De KetelareClub Brugge€4.100,00
Noa LangClub Brugge€ 1.650,00
Ritchie De LaetRoyal Antwerp FC€ 1.650,00
Paul OnuachuKRC Genk€ 1.600,00
Hans VanakenClub Brugge€ 1.400,00
Krepin DiattaClub Brugge€ 1.315,00
Dieumerci MbokaniRoyal Antwerp FC€ 1.300,00
Ruud VormerClub Brugge€ 1.252,00
Yentl Van GenechtenLierse K.€ 1.250,00
Bryan HeynenKRC Genk€ 1.025,00

Gerelateerde artikels