KRC Genk organiseert gigantische inzamelactie tijdens 'Warmste Maand'

© Photo News

KRC Genk slaat samen met vier andere Pro League-clubs de handen in elkaar. Tijdens de volgende vier thuiswedstrijden van de landskampioen zal telkens een inzamelactie plaatsvinden. De clubs ondersteunen zo Vincentius, een vrijwilligersvereniging die mensen in armoede bijstaat.

KRC Genk hield vorig seizoen een eerste editie van deze Warmste Maand-actie. De club zamelde toen zelf 35 ton voedsel in, om mensen in armoede te helpen.

Na het succes van vorig jaar breidt de landskampioen haar actie nu verder uit en nodigt het ook de tegenstanders in de komende 4 thuiswedstrijden uit om mee te werken aan de inzameling. Royal Antwerp, KAA Gent, STVV en Waasland-Beveren zetten dit jaar dus mee hun schouders onder dit initiatief.

Zo zullen alle aanwezigen bij de volgende 4 thuiswedstrijden van KRC Genk hun steentje kunnen bijdragen. Zowel aan de ingang voor de thuissupporters van de Luminus Arena als aan het bezoekersvak zullen grote bakken staan om producten te doneren. De inzamelactie is ten voordele van vrijwilligersvereniging Vincentius, die mensen in armoede hulp biedt.

Tijdens elke thuiswedstrijd zullen specifieke producten worden verzameld:

- KRC Genk - R Antwerp FC 30/10 (aftrap 20u30): tandpasta (andere hygiënische producten zijn ook welkom: shampoo, pampers, douchegel, ...)
- KRC Genk - KAA Gent 10/11 (aftrap 18u00): sintsnoep
- KRC Genk - STVV 30/11 (aftrap 20u30): pasta
- KRC Genk - Waasland-Beveren 14/12 (aftrap 20u30): conserven

Ook wie niet naar het stadion afzakt, kan deelnemen aan de inzamelactie. In de Limburgse filialen van Beobank kunnen conserven binnengebracht worden, die door Beobank meegebracht zullen worden naar de wedstrijd van KRC Genk tegen Waasland-Beveren.

KRC Genk, Royal Antwerp, KAA Gent, STVV en Waasland-Beveren steunen zo samen de strijd tegen armoede tijdens de Warmste Maand.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten

Gerelateerde artikels