Nabeschouwing Proximus ePro League: speeldag 3

Deze week werd de 3e speeldag van de ePro League afgewerkt. De e-players zorgden opnieuw voor heel wat spektakel op de virtuele velden!

Club Brugge – STVV was de interessante opener van speeldag 3. De wedstrijd brak pas in het slot open na een doelpunt van Rudi Ekmen in de 87e minuut. De e-player van Club Brugge leek zo zijn derde overwinning op rij te behalen, maar Jason De Villers (STVV) sloeg onmiddellijk terug met de gelijkmaker in minuut 90. Beide teams speelden zo voor het eerst dit seizoen gelijk.

Nadien stond de topper tussen Zakaria Bentato (RSC Anderlecht) en Quentin Vande Wattyne (Standard de Liège). In een aangename wedstrijd scoorden beide e-players tweemaal. De punten werden dus ook hier opnieuw gedeeld. Voor een eerste overwinning was het wachten op de partij tussen KRC Genk en K. Beerschot V.A.. Rune Gaudaen (K. Beerschot V.A.) presteerde sterk tegen Gilles Bernard, maar de e-player van KRC Genk trok aan het langste eind en won met 2-1.

Verder haalde Manse Bogaerts (KV Kortrijk) zijn beste niveau. Hij versloeg Keanu Newa (KAA Gent) met 2-4 en pakte zo zijn eerste driepunter van het seizoen. Ook Kevin Lenglet (RFC Seraing) vierde zijn eerste overwinning van het jaar ten koste van Thomas Vidic (Royale Union Saint-Gilloise). Het werd 2-1 voor de e-player van Les Métallos.

Uliks Polloshka (KAS Eupen) en Lars Depoorter (Cercle Brugge) sloten de speeldag af. Na twee eerdere nederlagen veegde Lars met een 0-2 overwinning de nul van het bord.

Bekijk hieronder alle wedstrijden van de 3e speeldag!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten

Gerelateerde artikels