Nabeschouwing Proximus ePro League: speeldag 4

Deze week werd de 4e speeldag van de Proximus ePro League afgewerkt. De e-players maakten er een echt doelpuntenspektakel van!

Renzo Oemrawsingh (SV Zulte Waregem) en Jonas De Corte (OH Leuven) beten de spits af. Beide e-spelers gingen tot het uiterste in het interessante duel, maar net als vorige speeldag leverde de openingswedstrijd geen winnaar op. Een billijk 1-1 gelijkspel was het resultaat. 

Nadien stond RSC Anderlecht – Cercle brugge op de planning. Het vizier van zowel Zakaria Bentato als Lars Depoorter stond op scherp en dat bracht een spectaculaire wedstrijd voort. Uiteindelijk trok Bentato met 3-2 aan het langste eind. 

De twee wedstrijden die volgden eindigden telkens op een 4-0 overwinning voor de thuisploeg. Gilles Bernard (KRC Genk) was een maatje te groot voor Miran Salim (KV Mechelen). Keanu Newa van KAA Gent kende geen problemen met Bryan Moeyaert van KV Oostende. 

Verder leed Rudi Ekman, de e-player van Club Brugge, zijn eerste nederlaag van het seizoen. Thomas Vidic van Royale Union Saint-Gilloise haalde het van de Bruggeling met 1-2 en staat zo gedeeld aan de leiding van het klassement.  

Uliks Polloshka (KAS Eupen) en Quinten Vande Wattyne (Standard de Liège) sloten de speeldag af. Beide e-players konden geen afstand van elkaar nemen met een 1-1 gelijkspel tot gevolg. 

Bekijk hieronder alle wedstrijden van de 4e speeldag! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten