Nabeschouwing Proximus ePro League: speeldag 6

Deze week werd de 6e speeldag van de Proximus ePro League afgewerkt. De e-players maakten er wederom een doelpuntenfestival van!

Zakaria Bentato (RSC Anderlecht) en Uliks Polloshka (KAS Eupen) openden speeldag 6. De bezoeker begon sterk aan de partij en kwam na 30 minuten op 0-1. Lang kon hij echter niet genieten van die voorsprong, want 5 minuten later zette Zakaria de bordjes alweer in evenwicht. Na de pauze maakte de e-player van RSC Anderlecht zijn comeback compleet. Met een tweede en derde doelpunt stoomde de Brusselaar naar zijn vierdee overwinning van het seizoen. 

Nadien maakten Quinten Vande Wattyne (Standard de Liège) en Lars Depoorter (Cercle Brugge) van hun treffen een echt spektakel. Na 45 minuten ging Lars de rust in met een straffe 1-3 voorsprong. Quinten had wat goed te maken in de tweede helft, maar op de counter liep hij al snel tegen de 1-4 aan. De twee Luikse doelpunten nadien waren dus niet meer dan eerredders. Lars pakt met deze 3-4 zege een belangrijke driepunter en rukt op naar de elfde plek.   

Na een knotsgekke start van de wedstrijddag volgden nog overwinningen voor Manse Bogaerts (KV Kotrijk) en Rune Gaudaen (K. Beerschot). Alexander Zimet van Royal Antwerp FC en Thomas Vidic van Royale Union Saint-Gilloise deelden dan weer de punten na een 2-2 gelijkspel.  

Later op de dag won Kevin Lenglet, e-player van RFC Seraing, met duidelijke 0-3 cijfers van Florian Vandamme (Sporting Charleroi). Ten slotte sloten Bryan Moeyaert (KV Oostende) en Ward Goethaert de speeldag af. De Leuvenaar pakte na een 1-2 overwinning de 3 punten. 

Bekijk hieronder alle wedstrijden van de 6e speeldag!  

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten

Gerelateerde artikels