OHL wint derde editie van de Proximus ePro League

Het derde seizoen van de Proximus ePro League zit er op! Na een spannend seizoen en een zinderende finale mag Reinout “Eonel” zich de derde kampioen van de Proximus ePro League. De debutant haalde het na een zinderende finale van de ervaren rot Zakaria “Emperatoor” Bentato.

De finale werd beslecht in een heen- en terugwedstrijd. In de heenwedstrijd kon Eonel het laken naar zich toe trekken na een doelpunt diep in de blessuretijd. In de terugwedstrijd nam Zakaria de bovenhand. Schols trok in de eigen zestien aan de noodrem en kreeg zo een rode kaart en moest nog 80 minuten verder met 10. De penalty die volgde op de overtreding werd feilloos omgezet door Zakaria. Eonel schakelde over op survival modus en hield stand; Zakaria kon geen tweede doelpunt scoren dus moest een Golden Goal de beslissing brengen.

In de eerste helft werd er niet gescoord en ook in de tweede helft leek er maar geen doelpunt te vallen. Een 4e finalewedstrijd leek in zicht, tot Eonel via Sowah het verlossende doelpunt tegen de netten joeg. Reinout “Eonel”  Schols wint zo in zijn debuutjaar meteen de Proximus ePro League na een zinderende finale.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten

Gerelateerde artikels