Panini-album ligt nu in de winkel. Quiz en win het!

Panini lanceert vandaag de 51e editie van haar legendarische stickerboek voor het seizoen 2022-2023 in de Pro League. In dat gloednieuwe Panini-album hebben we behalve het bekende succesrecept opnieuw wat leuke extra’s voor de fans in petto!

De Pro League heeft een lange traditie met Panini. Ons land is immers een van de weinige Europese landen met jaarlijks een eigen collectie van de nationale voetbalcompetities. Nadat we vorig jaar onze 50e verjaardag hadden gevierd, gaan we door richting een volgende mijlpaal. De Pro League en Panini stellen het 51e album graag aan iedereen voor. 

Wat biedt de Pro League-collectie 2022-2023?

  • 675 stickers, waarvan 100 exclusieve gold glitters
  • Alle teams uit de Jupiler Pro League, Lotto Super League en Challenger Pro League
  • Thuis- en uitshirts in gold glitters
  • Retrostickers #UltimateGoal
  • Alle praktische informatie over jouw favoriete speler(s) en club(s)
  • Gratis jaar- en maandpassen voor Eleven Sports 

We volgen uiteraard de traditie en bieden stickers aan van alle teams uit de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en Lotto Super League. Zo zijn alle clubs op het hoogste niveau vereeuwigd in legendarische prentjes. Belgian Red Flame Laura Deloose en Rode Duivel Hans Vanaken sieren de cover.

Gold Glitters

Naast de individuele portretten vinden we ook alle nuttige informatie van elke club terug in het album. Daarbij springen de sportieve resultaten van vorig seizoen het meest in het oog. Voor het eerst krijgen ook het thuis- en het uitshirt een eigen sticker, in een unieke gold glitter-uitvoering. In totaal vormen 675 stickers, waarvan 100 gold glitters, het album van 60 pagina’s.

Het Panini-album is daarnaast ook een heel praktisch instrument bij het volgen van de wedstrijden. De albums bevatten immers in een overzichtelijke lay-out de stamnummers, het palmares, de eindstanden van de voorbije jaren, de capaciteit van de stadions en nog veel meer nuttige informatie. 

Interactief album én Ultimate Goal

Via QR-codes doorheen het boek bekijk je unieke videobeelden van alle clubs, wedstrijdbeelden, interviews en reportages van tv-rechtenhouder Eleven. Daarnaast maak je kans op 10 Eleven Pro League jaarpassen en 1.000 maandpassen, dankzij unieke vouchers verdeeld over de stickerzakjes.

Vorig jaar kozen we de mooiste shirts per club. Dit jaar gaan we voor de mooiste doelpunten. Uit een voorselectie van vijf selecteer je de drie knapste goals ooit gemaakt door spelers van jouw favoriete club. Jouw Ultimate Goal deel je met je vrienden en familie. Dat brengt ongetwijfeld veel discussies op gang!

Gerelateerde artikels