Panini pakt voor 47ste editie uit met tal van nieuwigheden

© Florian Van Eenoo photonews

In het hoofdkantoor van de Pro League is het nieuwe Panini-album Football 20018-2019 voorgesteld. Deze 47ste editie is exclusief voorbehouden aan 1A en 1B en pakt uit met heel wat leuke nieuwigheden.

Zoals de traditie het wil bevat een album een verzameling van 472 stickers met de portretten van spelers uit de Pro League 1A + 1B. Het album zelf telt 48 pagina's waarin fans alle grote namen van het Belgische voetbal terug kan vinden. Verzamelaars vinden er het logo van elk team in glitter en telkens één foto per speler. Natuurlijk is er ook een foto van de trainer en een foto van de volledige ploeg.

NIEUW

Verder is er ook een dubbele pagina voorzien voor de Rode Duivels. De Duivels veroverden deze zomer wereldwijd de voetbalharten. Deze wereldsterren van vandaag zetten ooit hun eerste stappen op onze voetbalvelden. Panini toont hen graag zoals ze zich bij het begin van hun carrière voorstelden aan de Belgische voetbalfan.

Er is ook een dubbele pagina gewijd aan oude en toekomstige 'Gouden Schoenen'. exclusief zullen er dit jaar, na de prijsuitreiking in Januari 2019, ter aanvulling van deze schitterende collectie over het Belgisch voetbal 8 extra stickers worden uitgegeven met de winnaars van de Gouden Schoen 2018.

Voorts is er een dubbele pagina over de grote momenten van het Belgisch voetbal. Verder zijn er videoanimaties die direct van de stickers kunnen worden gedownload via de gratis app Frame Alive.