Peter Croonen nieuwe voorzitter Pro League

© Photo News

Peter Croonen werd door de Algemene Vergadering van de Pro League met unanimiteit verkozen tot nieuwe voorzitter van de Pro League.

De Algemene Vergadering van de Pro League heeft daarnaast vandaag gestemd voor het behoud van een competitie 1A met 16 teams en een 1B met 8 teams, met Play-Offs. Het management van de Pro League kreeg de opdracht om een concreet voorstel uit te werken van verbeteringen aan het systeem van Play-Off 2. Dit voorstel wordt op de Algemene Vergadering van 7 juni gepresenteerd en gestemd, met daarbij mogelijk ook een stemming over het behoud van de puntendeling in Play- Off 1.

Luciano D'Onofrio werd door de Algemene Vergadering van de Pro League verkozen tot vertegenwoordiger van de profclubs in het Uitvoerend Comité van de KBVB. De mandaten van Joseph Allijns en Mehdi Bayat werden voor 4 jaar verlengd.

Marc Coucke treedt opnieuw toe tot de Raad van Bestuur van de Pro League, aangezien voorzitter Peter Croonen het mandaat van KRC Genk overlaat aan een andere club uit de G5.

Gerelateerde artikels