PL Forward: Pro League & 433 slaan handen in elkaar

De Pro League is verheugd om vandaag haar samenwerking met het digitale en sociale media platform 433 aan te kondigen. Dit partnership maakt deel uit van het innovatie-traject Pro League Forward en zal de Pro League en haar competities wereldwijde exposure bieden.

433 (Instagram.com/433) biedt als grootste voetbalcommunity ter wereld de mogelijkheid om, via het delen van online content, het bereik van de Jupiler Pro League, 1B Pro League en alle Pro League-clubs te vergroten. 433 werkt reeds samen met de Bundesliga en de MLS en met clubs als FC Barcelona en Bayern München.

Het mediaplatform heeft meer dan 29 miljoen volgers op Instagram, en op alle sociale media kanalen samen bereiken ze meer dan 40 miljoen volgers. Op de kanalen van 433 zullen regelmatig beelden van de Pro League-competities te bewonderen zijn.

De Pro League-spelers & clubs zullen opgenomen worden in de unieke contentstijl van 433 om zo het bereik en engagement van de Pro League op de sociale media verder te versterken.

Deze contentsamenwerking wordt ook actief ondersteund door Eleven Sports en biedt de mogelijkheid om meer fans dichter bij het Belgische voetbal te brengen.