Easter eCup kick-off!

Met de Pro League eCup Series zoeken de Pro League en Eleven Sports dit seizoen de beste amateurgamer onder de Belgische voetbalfans. Op 16 april staat met de Easter eCup het laatste van vier toernooien op het programma.

Dit voetbalseizoen heb je nog één kans om je talent voor FIFA te demonstreren. Na de drie voorgaande toernooien in samenwerking met mediapartners Eleven Sports, Sporza en La Dernière Heure vormt de Easter eCup het orgelpunt op een vierdelige reeks. 

De twee finalisten van dit laatste toernooi kwalificeren zich net zoals de voorbije edities voor de final play-offs. Daarin nemen acht gamers - de twee finalisten van elk event - het tegen elkaar op. De eindwinnaar mag een contract voor één seizoen tekenen als professionele gamer bij Eleven Sports.

Raak je niet tot in de finale? Wees dan niet getreurd. Ook bij deelname aan de Easter eCup maak je al kans op een shirt van je favoriete Jupiler Pro League-club!

Jupiler Pro League leaderboard 

Die favoriete club kan jouw steun goed gebruiken. Door wedstrijden te spelen én te winnen, verdien je als deelnemer namelijk punten voor de club van je hart.  

Het team dat na 16 april aan de leiding staat in het klassement van de Pro League eCup, mag zijn achterban met trots de beste FIFA-community van de Jupiler Pro League noemen.

Inschrijven 

Vanaf vandaag kan je je tot en met 15 april inschrijven voor de ‘Easter eCup’ via ecup.proleague.be

Schrijf je in, duid je favoriete club aan, en begin alvast te oefenen!

Gerelateerde artikels