Pro League eCup kick-off!

Brussel 27 oktober – De Pro League gaat dit seizoen opnieuw op zoek naar de beste FIFA-speler onder de Belgische voetbalfans. Daarom lanceren we een nieuw seizoen van de Pro League eCup, de officiële fancompetitie van de Pro League op FIFA 22.

Pro League eCup (21-22)

In samenwerking met Eleven Sports,  Sporza en La Dernière Heure organiseert de Pro league opnieuw de Pro league eCup. De komende maanden wordt er een reeks van 4 tornooien gespeeld.

  • 6 November 2021: Autumn Cup
  • 18 december 2021: Sporza Xmas Cup
  • 26 februari 2022: Spring Break Cup
  • 9 april 2022 : Easter Cup

Via de 4 tornooien kunnen deelnemers zich plaatsen voor de finale van de Pro League eCup in mei 2022. Daar maken de finalisten dan uit wie de opvolger wordt van Ilkan Cavus, de winnaar van vorig jaar.

Jupiler Pro League leaderboard

Naast de individuele prijzen kan je ook spelen voor de eer van je club. Via het Jupiler Pro League leaderboard wordt er ook gezocht welke club uit de Jupiler Pro League de beste FIFA-community heeft. Door wedstrijden te spelen én te winnen, verdien jij als deelnemer punten voor jouw favoriete club uit de Jupiler Pro League!

Vanaf 27 november 2021 kan je je registreren via ecup.proleague.be. Schrijf je in, duid je favoriete club aan, en ga aan de slag!

Gerelateerde artikels