Pro League en Younited Belgium maken kans op #MorethanFootball Award 2020

Op maandag 9 november stelt de Pro League samen met haar sociale partner Younited Belgium het project ‘Younited Pro League’ voor tijdens de 14de European for Football Development Network Conferentie. De prijs wordt uitgereikt aan het beste initiatief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in het Europese voetbal.

De Pro League is trots en vereerd dat haar nationale samenwerking met Younited Belgium genomineerd is voor de shortlist van de #MorethanFootball award van EFDN. Een Europese erkenning voor een partnerschap dat de kracht van het voetbal gebruikt om kwetsbare mensen te versterken en hen te helpen hun weg terug te vinden in de maatschappij.

De andere genomineerden zijn: Club Brugge Foundation, Borussia Dortmund, Legia Warschau en Malmö FF. De sprekers die het Younited Pro League project zullen voorstellen zijn Bert Ballegeer (coördinator Younited Belgium) en Jan Cas (Football & Community manager Pro League). Na de presentaties zal de winnaar van de award verkozen worden door de aanwezige EFDN-leden.

De Pro League feliciteert de andere genomineerden en wenst hen veel succes!