Spring eCup kick-off!

De Pro League en Eleven gaan dit seizoen op zoek naar de beste amateurgamer onder de Belgische voetbalsupporters. Daarom organiseert de Pro League op het einde van de maand haar derde van een reeks van vier toernooien.

Wie zijn of haar skills op FIFA 22 wil tonen of zich wil meten met andere fans, krijgt daar op 26 februari met de ‘Spring eCup powered by La Dernière Heure’ opnieuw de kans toe. Eerder organiseerden we al de Eleven Autumn eCup en de Sporza Xmas eCup. 

Het aankomende toernooi kadert in een groter geheel. Deelnemers kunnen zich via de Spring eCup kwalificeren voor de final play-offs van de Pro League eCup series. Acht spelers – de twee finalisten van elk toernooi - nemen het in mei tegen elkaar op om de ultieme winnaar te bepalen. 

Deze krijgt een contact voor één seizoen als gamer bij Eleven Sports, de mediapartner van de Pro League. Ook andere uitblinkers maken kans op enkele mooie prijzen. Ontdek alle beloningen hier! 

Jupiler Pro League leaderboard 

Tijdens de Pro League eCup series speel je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de eer van je club. Door wedstrijden te spelen én te winnen, verdien je als deelnemer punten voor jouw favoriete team uit de Jupiler Pro League.  

De club die op het einde van het seizoen aan de leiding staat in het klassement van de Pro League eCup, kroont zijn achterban tot beste FIFA-community van de Jupiler Pro League. Ben je op 26 februari niet vrij? Niet getreurd. Begin april staat er nog altijd Easter eCup op het menu! 

Inschrijven 

Vanaf vandaag kan je je tot en met 25 februari inschrijven voor de ‘Spring eCup powered by La Dernière Heure’ via ecup.proleague.be 

Schrijf je in, duid je favoriete club aan, en begin alvast te oefenen! 

Gerelateerde artikels