Pro League verlengt partnership met groundsmen partner TORO

De Pro League is verheugd vandaag haar verlengde samenwerking met groundsmen partner TORO te kunnen aankondigen. TORO blijft daarbij haar naam geven aan het groundsmen-klassement van de Pro League. De Pro League versterkt ook de samenwerking met TORO om zo alle clubs te ondersteunen in het verzorgen van hun terreinen.

TORO is wereldleider in gazon- en landschapsonderhoud. Als vooraanstaande, wereldwijde leverancier - sinds 1914 - van vernieuwende apparatuur voor het onderhoud van gazon- en landschapselementen, helpt TORO zijn klanten bij het bewerken van voetbal-, andere sportterreinen en openbare groenplaatsen.

Jonas Meulebrouck, van Reesink Turfcare, invoerder van TORO in België, verduidelijkt waarom zij verder in zee gaan met de Pro League: “De passie die teams en fans verenigt is dezelfde passie die terreinverzorgers en TORO samenbrengt. Wij willen structureel meedenken met de Pro League en clubs een basis bieden van kennis en expertise. Daarnaast willen wij ook nationale en internationale ervaringen delen waaruit de clubs verder kunnen leren.”

TORO en de Pro League zullen verschillende activiteiten organiseren, waarbij het delen van expertise en ervaring centraal staat.

TORO verbindt ook opnieuw haar naam aan het groundsmen-klassement van de Pro League. Dat klassement zet de schijnwerpers op zij die dag na dag, ook wanneer de stadionlichten niet branden, zorg dragen voor de belangrijkste grasmatten in ons voetbal.

De winnaar van de ‘groundsman of the year’-trofee mag op bezoek bij Real Madrid en krijgt een ontmoeting met de Madrileense greenkeeper en zijn team aangeboden. 

De passie die teams en fans verenigt is dezelfde passie die terreinverzorgers en TORO samenbrengt.Jonas Meulebrouck, Reesink Turfcare (Belgische invoerder TORO)

Hieronder vind je de voorlopige TORO Groundsmen-tussenstanden.

TOP 5 TORO Groundsmen JPL – MD 1-8

  1. Club Brugge
  2. KRC Genk
  3. RSC Anderlecht
  4. Royal Antwerp FC
  5. KAS Eupen

 

TOP 3 TORO Groundsmen 1B – MD 1-7

  1. Lommel SK
  2. RWDM
  3. Lierse K.

Gerelateerde artikels