Pro League viert 50 jaar Panini

© Pro League

20.11.2019 - Aanstaande vrijdag, 22 november, stelt de Pro League het nieuwe Panini-album voor. Om de 50ste verjaardag van deze jaarlijkse traditie te vieren, breidden de Pro League en Panini het album uit. Zo zullen ook de speelsters uit de Superleague verzameld kunnen worden en wordt er teruggekeken op 50 jaar Belgische voetbalgeschiedenis.

De afgelopen weken en maanden trok een fotograaf het hele land door om alle spelers en speelsters vast te leggen voor de verjaardagseditie van het Pro League Panini-album.

Al 50 jaar verzamelen Belgische voetballiefhebbers alle spelers uit de hoogste Belgische voetbalcompetities in de jacht op een volledig album. "De magie van de Panini-albums betovert al vijftig jaar de Belgische kinderen, klein én groot. De uitzonderlijke trouw van het Italiaanse merk aan de clubs uit de Pro League maakt van haar de oudste partner van het Belgische professionele voetbal", aldus Pierre François, CEO van de Pro League. Om de 50ste verjaardag van deze samenwerking te vieren, ligt er dit jaar een iets dikker album in de rekken. De speelsters uit de Superleague komen ook in het feestalbum aan bod en er is aandacht voor de rijke Belgische voetbalgeschiedenis van de laatste 50 jaar.

Het volledige album wordt aanstaande vrijdag voorgesteld, waarna het verzamelen weer kan beginnen.

En net zoals iedere voetballiefhebber zich met plezier op het inplakken van de stickers van de spelers en speelsters stort, amuseerden die zich zelf al bij het nemen van de foto's.