Pro League warmt op voor kerstactie

© Photo News

Naar jaarlijkse gewoonte, schiet de Pro League op 20 december haar traditionele kerstactie op gang. De shirts van alle spelers uit de Pro League en andere 'specials' zullen worden geveild ten voordele van sociale partner Younited Belgium. Vandaag kunnen we al 3 verrassingsitems onthullen.

Zo zal, vanaf 20 december, geboden kunnen worden op een gehandtekend shirt van Marouane Fellaini. De 87-voudig international is op dit moment actief in China. De middenvelder, die in België zijn strepen verdiende bij Standard de Liège, signeerde speciaal voor de kerstactie van de Pro League een shirt van zijn huidige club Shandong Luneng.

Zijn ex-ploegmaats bij de Rode Duivels dragen de kerstactie van de Pro League ook een warm hart toe. Zij veilen het gloednieuwe shirt met de handtekeningen van alle huidige internationals. En voor wie met heimwee terugdenkt aan het oude shirt en de derde plaats op het afgelopen WK, geven de Duivels ook hun laatste WK-shirt weg. Ook dit unieke exemplaar werd gesigneerd door alle internationals.

Bieden op deze items en veel meer kan vanaf 20 december voor Younited Belgium!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten

Gerelateerde artikels