Woensdag 15 december aftrap 4de Proximus ePro League seizoen!

De Pro League organiseert dit seizoen de vierde editie van de Proximus ePro League. De e-players van de 18 Jupiler Pro League clubs strijden dit jaar opnieuw voor de felbegeerde titel en de bijhorende kwalificatie voor de Playoffs van de EA SPORTS™ FIFA 22 Global Series!

Op woensdag 15 december gaat het vierde seizoen van de Proximus ePro League van start. Samen met de Jupiler Pro League clubs wordt de zoektocht naar de opvolger van Reinout “Eonel” Schols (OH Leuven), die vorig seizoen de finale won van Zakaria Bentato van RSC Anderlecht, ingezet.

In tegenstelling tot vorige edities nemen de e-players het dit seizoen tegen elkaar op in de game mode FIFA Ultimate Team. In dit bekende speltype mogen de spelers hun elftal samenstellen uit huidige en ex-spelers van de Jupiler Pro League alsook spelers met de Belgische nationaliteit. Verder moet iedere e-player ook 2 spelers opstellen van de Jupiler Pro League club die hij vertegenwoordigt.

De Proximus ePro League 21-22 volgt het programma van de terugronde van de Jupiler Pro League. De wedstrijden worden telkens op woensdagmiddag afgewerkt en LIVE uitgezonden in een e-sports magazine op ELEVEN Pro League 1.

Na 17 speeldagen wordt de reguliere competitie afgesloten. Vervolgens kwalificeren de 8 beste e-players zich voor de ePlay offs waarin ze onderling uitmaken welke e-player zich de kampioen van de Proximus ePro League mag noemen.