Proximus League-veiling sluit af met mooi bedrag

© Bolcina/Photo News

De Kerstactie gaat de laatste rechte lijn in. Gisterenavond werden de Proximus League-veilingen afgesloten. De Proximus League haalde een recordbedrag van maar liefst 26.427 euro op, ten voordele van Younited Belgium. Op de andere items kan geboden worden tot 30 december.

Tijdens speeldag 20 van de Proximus League speelden de acht clubs met het logo van Younited Belgium op de borst.  Voor de gelegenheid werd ook de Proximus League omgedoopt tot Younited Pro League.
 
De veiling van de shirts uit de Proximus League leverde €26.427 op. Nooit eerder haalden de 1B-clubs zoveel geld bijeen voor de sociale partner van de Pro League, Younited Belgium, die voetbal inzet als hefboom om mensen die kampen met dak- en thuisloosheid opnieuw te integreren in de samenleving.
 
Het populairste shirt in de veiling staat op naam van Raphael Holzhauser (e500 - Beerschot V.A.). De leider in de tweede periode haalde ook het hoogste bedrag op (€5.171). KVC Westerlo (€3.798) en Sporting Lokeren (€3.531) vervolledigen het podium.
 
De veiling van de shirts uit de Jupiler Pro League en de speciale items loopt nog tot en met 30 december, 21 uur. Zin om te golfen met Wesley Sonck of de aftrap te geven van de topper Standard de Liège ? Club Brugge, dankzij VOO Sport? Grijp dan nu je kans!  
Surf naar deze pagina en bied tot 30 december 21u op het shirt van je favoriete speler en de andere unieke items.

Top-10 Proximus League:
 
Raphael Holzhauser (Beerschot V.A.) - 500
 
Siemen Voet (KSV Roeselare) - 400
 
Berke Özer (KVC Westerlo) - 364
 
Pierre Bourdin (Beerschot V.A.) - 346
 
Killian Overmeire (Sporting Lokeren) - 340
 
Ruben Seigers (Beerschot V.A.) - 315
 
Adrien Saussez (Royale Union St.-Gilloise) - 304
 
Jelle Van Damme (Sporting Lokeren) - 300
 
Mike Vanhamel (Beerschot V.A.) - 299
 
Jorn Vancamp (Beerschot V.A.) - 291

Gerelateerde artikels