Proximus Pro League e-Cup kent succesvolle start: 1.400 deelnemers

Afgelopen dinsdag ging de Proximus Pro League e-Cup van start. Deze competitie geeft de Belgische voetbalfans de kans om het tegen elkaar op te nemen op FIFA20. De eerste speeldag was alvast een succes: 1.400 FIFA20-spelers schreven zich al in.

Blijf in uw kot', het is de leidraad in de strijd tegen het coronavirus. Om de voetballiefhebbers de nodige ontspanning te bieden in deze lastige periode zonder 'echte' wedstrijden, lanceerden de Pro League en haar e-sportspartner Proximus een fancompetitie: de Proximus Pro League e-Cup.

Elke dinsdag, donderdag en zondag kunnen FIFA20-spelers zich tot eind april registreren via het online platform om de controller op te nemen tegen andere voetbalfans.

De eerste speeldag was alvast een succes: 1.400 FIFA20-liefhebbers schreven zich in. Samen speelden zij meer dan 1.600 wedstrijden

Op één dag tijd werd zo meer dan een maand aan FIFA20-wedstrijden gespeeld. De meest volhardende speler werkte zelfs meer dan 40 matchen af.

Per gespeelde wedstrijd krijgen de deelnemers een 'tombola ticket' en maken zo kans op één van de heerlijke voetbalprijzen. Dinsdag werden al meer dan 6.000 'tombola tickets' uitgedeeld.

Ook kans maken op één van de prijzen?

Schrijf je dan nu in op het online platform via onderstaande link; https://play.eproleague.be/home.

Gerelateerde artikels