R.E. Mouscron: Pro League neemt akte van maatregelen ondernemingsrechtbank Henegouwen

© Philippe Crochet / Photonews

De Raad van Bestuur van de Pro League nam de voorbije uren kennis van de maatregelen genomen door de Henegouwse ondernemingsrechtbank ten aanzien van R.E. Mouscron.

In een bijzondere vergadering van de Raad van Bestuur werd de bevestigde informatie besproken. Op basis van deze informatie werd de beslissing genomen om tot nader order de verschillende competities van de Pro League te laten afwerken volgens het geplande verloop. De continuïteit van de competities van het huidige seizoen komt dus niet in het gedrang.

Het spreekt voor zich dat de Pro League de situatie op de voet blijft volgen. Zo zal het management van de Pro League eerstdaags contact opnemen met de voorlopige bestuurders van de club en zal de Pro League zich burgerlijke partij stellen om inzage te krijgen in het dossier. Na afloop van de competitie zal de Pro League, met de haar dan bekende elementen, een gefundeerde beslissing nemen over de plaats van R.E. Mouscron binnen de Pro League, uiteraard met respect voor de bevoegdheden van de licentiecommissie.

Gerelateerde artikels