Schrijf je in voor de Football Kick-Off 2020

Afspraak op zondag 6 september 2020 in Mechelen voor de elfde editie van de Football Kick-Off. Doe met met jouw G-voetbalteam en schrijf je nu in.

Op zondag 6 september geven we de aftrap het nieuwe G-voetbalseizoen. Dan doen we traditioneel met de Football Kick-Off. De elfde editie vindt plaats in het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker in Mechelen.

De Football Kick-Off is een organisatie van KBVB, Pro League, Voetbal Vlaanderen en ACFF, in samenwerking met KV Mechelen, Racing Mechelen, Foundation Mechelen en Stad Mechelen.

Naast een voetbaltornooi is er ook een CP+ tornooi voor kinderen met Cerebrale Parese (= hersenverlamming) en andere motorische stoornissen. Dankzij leuke randanimatie kan zowel jong als oud zich voor de volle 100% amuseren.

Iedereen is van harte welkom om te supporteren en te genieten van de adembenemende sfeer.

Wat is G-voetbal?

G-voetbal is voetbal voor mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking. Voor kinderen en volwassenen met een beperking is de Football Kick-off het ideale moment om hun voetbalpassie helemaal te laten zien.

Als club kan je maximum 2 volwassen teams (niveau 1-4), 2 kidsploegen (U13 en U16) en een onbeperkt aantal CP-teams inschrijven. Wees er snel bij want de voorbije jaren was de Football Kick-Off een groot succes. 

Vragen? Neem contact op via een e-mail naar [email protected] .

Herbeleef de Football Kick-Off van vorig jaar en kom alvast helemaal in de sfeer!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Social cookies toelaten