Schrijf je in voor de Football Kick-Off 2021

Op zondag 5 september wordt het nieuwe G-voetbalseizoen afgetrapt. De Football Kick-Off (FKO) is het grootste nationale G-voetbalevenement van België. Doe mee met jouw G-voetbalteam en schrijf je nu in.

De Football Kick-Off is een organisatie van de Pro League, KBVB, Voetbal Vlaanderen en ACFF, in samenwerking met KV Mechelen, Racing Mechelen, Foundation Mechelen en Stad Mechelen. De aftrap van het G-voetbalseizoen wordt dit jaar gegeven op de terreinen van Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker in Mechelen.

Tijdens de Football Kick-Off organiseren we een groot tornooi voor kinderen en volwassenen met een beperking. Naast dit voetbaltornooi kunnen jong en oud zich amuseren dankzij leuke randanimatie en muziek.

Inschrijven voor de Football Kick-Off kan via deze link: https://www.rbfa.be/nl/inschrijvingsformulier-football-kick-2021

“De Football Kick-Off is het grootste G-voetbalfeest van ons land. Als burgemeester ben ik dan ook heel trots dat de 11de editie in Mechelen kan doorgaan. Het evenement ligt in lijn met het inclusief beleid dat Mechelen uitdraagt. Onze stad wil een kansenfabriek zijn voor iedereen, ook op het vlak van sportparticipatie. De Football Kick-Off is daarom de gedroomde gelegenheid om die keuze en ambitie bij een groot publiek te promote”, aldus Alexander Vandersmissen, Burgemeester Mechelen.  

Ook Football Kick-Off ambassadeur Piet Den Boer kijkt uit naar 5 september; “Ik ben trots dat we, na de afgelasting van vorig jaar, de Football Kick-Off dit jaar toch in Mechelen kunnen organiseren. Laten we er een mooie editie van maken”.  

De Pro League streeft naar een toegankelijk en inclusief voetbalklimaat. De ambitie blijft om in samenwerking met zowel clubs, supportersclubs, relevante overheden en expertorganisaties zoals CAFE en Inter het voetbal en alle voorzieningen in onze stadions voor iedereen toegankelijk te maken.