Speel nu Sorare en verzamel je favoriete Pro League-kaarten!

Met de play-offs voor de deur stijgt de spanning in de Jupiler Pro League. Niet alleen voor onze supporters en spelers, ook voor de coaches is het moneytime. Denk jij het soms beter te weten dan hen? Dan is de wondere wereld van Sorare ongetwijfeld jouw ding! In het unieke online fantasyspel test jij je managervaardigheden met andere virtuele coaches.

Sorare combineert een gratis fantasyspel met online verzamelkaarten - gebaseerd op NFT-technologie die digitale exclusiviteit van elke kaart waarborgt - om de fans dichter bij voetbal te brengen. De Jupiler Pro League was de eerste competitie die instapte op het intussen wereldberoemde platform. En dat schept een sterke band!

Hoe speel je Sorare?

Sorare is een gratis fantasyspel waarbij je spelerskaarten moet zoeken, verzamelen en ruilen met als doel de best mogelijke ploeg op te stellen. In een competitie neem je het tegen andere Sorare-verzamelaars op en elke week kan jij fantastische prijzen winnen.

Stel je ploeg van 5 spelers - van meer dan 315 voetbalclubs over de hele wereld - samen en doe mee aan de verschillende competities. Je ploeg verdient punten op basis van de prestaties van je spelers tijdens de échte wedstrijden. Voetbalkennis is dus cruciaal. Het is aan jou om de juiste keuzes te maken en in te zetten op de spelers met het grootste potentieel!

Om te spelen heb je kaarten nodig. Er zijn verschillende soorten kaarten:
  • 1 unieke kaart;
  • 10 super zeldzame kaarten;
  • 100 zeldzame kaarten;
  • 1000 beperkte kaarten;
  • Onbeperkte aantal gewone kaarten.

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

  Social cookies toelaten
  Deze online kaarten worden geverifieerd door de Ethereum-blockchaintechnologie, waardoor ze gecertificeerd en dus niet-dupliceerbaar worden gemaakt, volgens het principe van NFT (non-fungible tokens).

  Kortom, als je al eens een fantasyspel hebt gespeeld of voetbalkaarten hebt verzameld, vind je in Sorare een perfecte mix van beide. Maak je profiel aan, werf spelers voor je ploeg aan en probeer de toekomstige goudhaantjes te vinden waarmee je in de prijzen kan vallen. Klaar om je geluk te beproeven?