Terugwedstrijd finale 1B op 1 of 2 augustus

© Photo News

De terugwedstrijd van de promotiefinale 1B tussen OHL en Beerschot VA. zal plaatsvinden in het weekend van 1 en 2 augustus.

Burgemeester Ridouani van Leuven gaf zijn akkoord om de wedstrijd in Leuven te laten plaatsvinden, onder voorbehoud van strikte bepalingen inzake gezondheid en veiligheid. Beide clubs zullen hun supporters oproepen om de bepalingen na te leven opdat het seizoen een ontknoping kent op sportieve gronden.

Na het overleg tussen de Pro League, de clubs en de lokale overheden van vorige week woensdag 20 mei, bevestigde burgemeester Ridouani van Leuven vandaag dat de terugwedstrijd van de promotiefinale van 1B in het weekend van 1 en 2 augustus afgewerkt zal kunnen worden, in Leuven, indien volgende voorwaarden ingevuld zijn;

- De wedstrijd wordt niet verboden door de federale overheid.
- Alle voorwaarden ter voorkoming van de verdere verspreiding van het COVID-19 virus worden nageleefd.
- De veiligheid in en rond het stadion kan gegarandeerd worden.
- De betrokken clubs roepen de supporters op om zich aan de geldende gezondheids- en veiligheidsvoorschriften te houden.

De Pro League toont zich tevreden met het voorgelegde scenario. Beide clubs engageren zich om van hun kant de nodige inspanningen te leveren opdat de wedstrijd in het voorgelegde weekend kan plaatsvinden. De definitieve datum en het tijdstip van de wedstrijd worden op korte termijn vastgelegd.

Gerelateerde artikels