Voorbeschouwing 1B Pro League Speeldag 2

Speeldag 2 van de 1B Pro League wordt dit weekend afgetrapt in het Kuipje. Daar neemt KVC Westerlo het vrijdagavond op tegen RWDM. Op zaterdag staan Royal Excel Mouscron en Lommel SK tegenover elkaar. Op zondag ontvangt Lierse K. Royal Excelsior Virton en sluiten Waasland-Beveren en KMSK Deinze de speeldag af.

 Vrijdag 20 augustus 2021

KVC Westerlo – RWDM

KVC Westerlo opent de speeldag in eigen huis tegen RWDM. Beide ploegen wonnen hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. RWDM verraste Royal Excel Mouscron door met 3-1 te winnen en KVC Westerlo was dan weer te sterk voor nieuwkomer Royal Excelsior Virton. Vorige keer dat Westerlo en RWDM elkaar bekampten, eindigde het duel op een 2-2 gelijkspel.

© NVE

Zaterdag 21 augustus 2021

Royal Excel Mouscron – Lommel SK

Op zaterdag ontvangt Royal Excel Mouscron Lommel SK. Mouscron verloor op de eerste speeldag en wil in eigen huis meteen antwoorden. Ook Lommel verloor de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Het ging met 2-3 onderuit tegen Waasland-Beveren. Beide ploegen zoeken zaterdagavond dus naar de eerste punten van het nieuwe seizoen.

© PCR

Zondag 22 augustus 2021

Lierse K. – Royal Excelsior Virton

De eerste wedstrijd op zondag in de 1B Pro League is het duel tussen Lierse K. en Royal Excelsior Virton. Thuisploeg Lierse sprokkelde op speeldag 1 een punt bij KMSK Deinze. Virton verloor van Westerlo en zoekt dus nog naar de eerste punten.

 

Waasland-Beveren – KMSK Deinze

Zondagavond sluiten Waasland-Beveren en KMSK Deinze de tweede speeldag van de 1B Pro League af. Thuisploeg Beveren kan een gooi doen naar een 6 op 6 nadat het vorig weekend met 2-3 won in Lommel. De bezoekers uit Deinze hebben vorige speeldag 1 punt kunnen bemachtigen.

© NVE

Gerelateerde artikels