Voorbeschouwing 1B Pro League speeldag 4

Speeldag 4 van de 1B Pro League wordt dit weekend afgetrapt in het Burgemeester Van De Wiele Stadion. Daar neemt KMSK Deinze het vrijdagavond op tegen Royal Excel Mouscron. Op zaterdag trekt Lommel SK naar Royal Excelsior Virton. Zondag staan er 2 wedstrijden op het programma. Lierse K. ontvangt RWDM en Waasland-Beveren en KVC Westerlo sluiten de speeldag af.

Vrijdagavond openen KMSK Deinze en Royal Excel Mouscron de vierde speeldag van de 1B Pro League. Thuisploeg Deinze kende een goede start van de competitie. Het verloor nog niet en staat met een 5 op 9 op een derde plaats. Mouscron heeft zijn start daarentegen gemist. Na een 0 op 9 is het op zoek naar een eerste driepunter van het seizoen.

Op zaterdag trekt Lommel SK naar Royal Excelsior Virton. Virton pakte vorige speeldag een eerste punt en zo is de nul van het bord. Lommel doet het beter een 4 op 9. Beide clubs kunnen zaterdag op gelijke hoogte komen, maar Lommel kan de kloof tot 6 punten uitdiepen.

Zondag staan er 2 wedstrijden op het programma met Lierse K. – RWDM en Waasland-Beveren – KVC Westerlo. RWDM telt één punt meer in de rangschikking dan de thuisploeg. De clubs kenden dus een vergelijkbare competitiestart. ’s Avonds treffen Waasland-Beveren en KVC Westerlo elkaar. Beide clubs staan bovenaan en spelen in een rechtstreeks duel om de eerste plek.

© NVE

Gerelateerde artikels