Voorbeschouwing ePro League: Matchday 11

Nicolas “Nycom” Persoon (KAA Gent) en Quentin “QTN11” Slini (Club Brugge) trappen de 11e speeldag van de ePro League op gang. Er staan vandaag enkele topaffiches op het programma, wederom een boeiende speeldag dus!

Nicolas "PNiicoo" Poulain van Cercle Brugge ontvangt Jelle “Jellemaes27” Maes van Waasland-Beveren. Beide e-players staan onderaan het klassement en zijn op zoek naar overwinning. KV Kortrijk – SV Zulte Waregem is dan weer het duel tussen twee ploegen uit de linkerkolom van het klassement. Manse Bogaerts ontvangt de ongeslagen leider Geoffrey Meghoe in een West-Vlaams duel.   

Verder vechten Reinout “Eonel” Schols van OH Leuven en Alexander “zimet105” Zimet van Royal Antwerp FC een spannende wedstrijd uit. Bij een overwinning kan Schols in het klassement op gelijke hoogte komen van Zimet.

Ook met KAA Gent – Club Brugge staat er een interessante wedstrijd gepland. Nicolas “Nycom” Persoon (KAA Gent) en Quentin “QTN11” Slini (Club Brugge) voeren online de slag om Vlaanderen.

Quentin “Shadoow” Vande Wattyne van Standard de Liège en Zakaria “Emperatoor” Bentato van RSC Anderlecht sluiten de 11de speeldag af.

Alle wedstrijden kan je bekijken op de Eleven Pro League kanalen of via het YouTube kanaal van Eleven Sports!