Voorbeschouwing ePro League Matchday 14

Vandaag wordt de 14e speeldag van de Proximus ePro League afgetrapt. De eindstreep is in zicht en de strijd om en plaatsje in de top 8 gaat verder.

Eén van de toppers van de speeldag is RSC Anderlecht – SV Zulte Waregem. Zakaria “Emperatoor” Bentato ontvangt ongeslagen leider Geoffrey Meghoe. Bentato maakt nog altijd aanspraak op een plek in de top 8, maar heeft aan Meghoe wel een lastige klant.

Met Nicolas “Nycom” Persoon van KAA Gent en Nicolas "PNiicoo" Poulain van Cercle Brugge treffen twee e-players uit de rechterkolom elkaar. Het duel tussen Abdullah Waiss van KRC Genk en Quentin “Shadoow” Vande Wattyne van Standard is dan weer een interessante wedstrijd voor een plaatsje in de top 8. Mits een overwinning blijft Waiss in het zog van de e-players die daar al een plekje wisten te bemachtigen.

Manse “Manse01” Bogaerts (KV Kortrijk) draait dit seizoen mee bovenaan het klassement. Hij maakt zich op voor een virtuele trip naar het Oostkanton, waar hij het opneemt tegen Sven “SvenRoasted” Mertens van KAS Eupen. Jelle “Jellemaes27” Maes van Waasland-Beveren en Elias “ZayroR” Bray van STVV sluiten de 14e speeldag af.

Alle wedstrijden kan je bekijken op de Eleven Pro League kanalen of via het YouTube kanaal van Eleven Sports vanaf 12u55!

Gerelateerde artikels