Voorbeschouwing ePro League Matchday 15

De ontknoping van de Proximus ePro League nadert. De e-players maken zich voor de 15e speeldag op voor enkele spannende duels.

Quentin “Shadoow” Vande Wattyne (Standard) en Nicolas “Nycom” Persoon (KAA Gent) openen de 15e speeldag. Meteen daarna volgt de boeiende affiche tussen Alexander “zimet105” Zimet van Royal Antwerp en Zakaria “Emperatoor” Bentato van RSC Anderlecht. Beide e-players hebben al een plek in de top 8 bemachtigd, maar willen die niet verliezen.

Later volgt de Henegouwse derby tussen Sporting Charleroi en Royal Excel Mouscron. Florian “Didista” Van Damme (Sporting Charleroi) staat op een mooie derde plek en ook Anthony “REGO” Rocchetti (Excel Mouscron) maakt nog altijd kans op een plaats in de top 8.

Voor dé absolute topper van de speeldag kijken we naar twee West-Vlaamse clubs. Manse Bogaerts (KV Kortrijk) neemt het op tegen Quentin “QTN11” Slini van Club Brugge. Ze draaien allebei mee in de top 8 en het verschil tussen de spelers bedraagt maar 2 punten.

Verder bekampen Elias “ZayroR” Bray van STVV en Miran “KVM_Miran” Salim van KV Mechelen elkaar en sluiten Reinout “Eonel” Schols (OH Leuven) en Abdullah Waiss (KRC Genk) speeldag 15 af.

Gerelateerde artikels