Voorbeschouwing ePro League Matchday 16

Het wordt steeds spannender in de Proximus ePro League nu de competitie op zijn einde loopt. Enkele topaffiches staan deze speeldag op het programma.

Zakaria “Emperatoor” Bentato (RSC Anderlecht) en Quentin “QTN11” Slini (Club Brugge) openen de 16de speeldag met een echte klassieker. Meteen daarna volgt het interessante duel tussen Miran “KVM_Miran” Salim van KV Mechelen en Geoffrey Meghoe van SV Zulte Waregem.

Een andere leuke affiche van deze speeldag is de Limburgse derby tussen Abdullah Waiss (KRC Genk) en Elias “ZayroR” Bray (STVV). Elias Bray kent een goed seizoen en komt steeds dichter bij de leider van het klassement.

Verder is er nog het duel tussen Royal Excel Mouscron en Royal Antwerp FC. Anthony “REGO” Rocchetti (RE Mouscron) maakt mathematisch nog altijd kans op een plek in de top 8, waar Alexander “zimet105” Zimet (Royal Antwerp) al een plaatsje heeft bemachtigd.

Verder bekampen onderin het klassement Douwe “BMB_Kylie” Dierendonck van KV Oostende en Jari “capi_torres13” Hellemans van K. Beerschot V.A. elkaar. Uiteindelijk sluiten Jelle “Jellemaes27” Maes van Waasland-Beveren en Manse Bogaerts van KV Kortrijk de speeldag af.

Gerelateerde artikels