Voorbeschouwing Proximus ePro League Matchday 12

Quentin “QTN11” Slini (Club Brugge) en leider Geoffrey Meghoe (SV Zulte Waregem) trappen vandaag de 12e speeldag van de ePro League op gang. Enkele e-players uit de top 8 treffen elkaar dus het wordt opnieuw een interessante speeldag.

De eerste topper van de speeldag is Club Brugge – SV Zulte Waregem. Quentin “QTN11” Slini ontvangt ongeslagen leider Geoffrey Meghoe in een West-Vlaams topduel. Reinout “Eonel” Schols van OH Leuven ontvangt Sven “SvenRoasted” Mertens van KAS Eupen. Beide spelers ontlopen elkaar nauwelijks in het klassement en zijn dus aan elkaar gewaagd.

Het duel tussen Alexander “zimet105” Zimet (Royal Antwerp F.C.) en Manse “Manse01” Bogaerts (KV Kortrijk) is er dan weer één tussen twee spelers uit de top 8. Zimet telt maar één puntje meer dan Bogaerts dus de spelers maken zich op voor een belangrijk duel.

Ten slotte spelen Miran “KVM_Miran” Salim van KV Mechelen en Zakaria “Emperatoor” Bentato van RSC Anderlecht om een plekje in de top 8. “Jellemaes27” van Waasland-Beveren en “capi_torres13” van K. Beerschot V.A. sluiten de speeldag af. Waasland-Beveren – K. Beerschot V.A. is deze speeldag dé wedstrijd onderaan het klassement. Bij een overwinning kan Jelle “Jellemaes27” Maes (Waasland-Beveren) op gelijke hoogte komen met Jari “capi_torres13” Hellemans (Beerschot).

Alle wedstrijden kan je vanaf 13u bekijken op de Eleven Pro League kanalen of via het YouTube kanaal van Eleven Sports!