Voorbeschouwing Proximus ePro League: Matchday 17

De laatste speeldag van de Proximus ePro League staat voor de deur. De spanning stijgt nu er eindelijk beslist zal worden wie er als eerste zal eindigen en welke e-players de top 8 zullen behalen.

Quentin “Shadoow” Vande Wattyne van Standard de Liège en Jari “capi_torres13” Hellemans van Beerschot openen de speeldag. Daarna staat er een belangrijk duel voor Reinout “Eonel” Schols van OH Leuven op het programma. Hij maakt nog altijd kans op een plek in de top 8 en neemt het op tegen Jelle “Jellemaes27” Maes van Waasland-Beveren.

Geoffrey Meghoe (SV Zulte Waregem) is sinds enkele speeldagen zijn koppositie kwijt, maar alles kan nog. Op de laatste speeldag neemt hij het op tegen Nicolas “Nycom” Persoon van KAA Gent. Op welke plek Meghoe uiteindelijk zal eindigen hangt ook af van de prestatie leider Elias “ZayroR” Bray van STVV. Bray treft in zijn laatste duel van de competitie Zakaria “Emperatoor” Bentato van RSC Anderlecht, die nog vecht voor een plekje in de top 8. Een spannende ontknoping dus.

Verder ontvangt “QTN11” Slini van Club Brugge Anthony “REGO” Rocchetti van RE Mouscron. Uiteindelijk sluiten Alexander “zimet105” Zimet (Royal Antwerp) en Abdullah Waiss (KRC Genk) de speeldag af.